Tysma Makelaardij
Hoge Hondstraat 113   •   7413 CE Deventer   •   Telefoon 0570 - 623140
 
test Nieuws via Twitter


Recent verkocht
Aankoop

Huis kopen?

Neem de aankoopmakelaar van Tysma Makelaardij mee. Wij kennen als geen ander de regionale woningmarkt, de verschillende wijken en buurten, de ontwikkelingen in de omgeving en de prijsniveaus.

Waarom een aankoopmakelaar?
Een aankoopmakelaar biedt zekerheid. En dat is wel zo prettig bij de aankoop van een huis. Door bemiddeling van de makelaar kunnen enorme bedragen worden bespaard. En die besparing is vrijwel altijd hoger dan de bemiddelingskosten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Bepaling van uw bestedingsruimte
  Geheel kosteloos en vrijblijvend bepalen wij uw bestedingsruimte met behulp van een erkend hypotheekadviseur. Dit voorkomt dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.
 • Eventuele Nationale Hypotheek Garantie
  De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een rentekorting (tot max. 0,6 %) en kan toegepast worden op hypotheken tot maximaal 250.000 euro (tot 30 juni 2015) (inclusief bijkomende kosten, zoals notariskosten en verbouwingskosten). Indien van toepassing wordt gekeken of voor u een hypotheek met NHG mogelijk is.
Droomhuis gevonden? Dan gaan wij de volgende punten onderzoeken:
 • Beoordeling van de vraagprijs
  Tysma Makelaardij beoordeelt of de vraagprijs voor de te koop staande woning reëel is.
 • Bekijken van het bestemmingsplan
  Wij kijken in het bestemmingsplan, bijvoorbeeld of bouwplannen in de directe omgeving die ervoor zorgen dat uw uitzicht verandert.
 • Bodemonderzoek
  Het doen van een bodemcheck behoort ook tot onze werkzaamheden. We kijken of er geen vervuiling in de grond zit of dat er een olietank in de grond heeft gezeten (veel woningen hadden vroeger een op olie gestookte cv-ketel).
 • Eventuele bezwaren op het perceel
  Tysma Makelaardij informeert of er erfdienstbaarheden, kettingbedingen, kwalitatieve verplichtingen of andere bezwaren op het perceel van toepassing zijn die het gebruik of de waarde van de woning kunnen beïnvloeden.
 • Beoordeling bouwkundige staat
  De bouwkundige staat van de woning wordt beoordeeld en we kunnen adviseren in mogelijke (ver)bouwplannen. Aansluitend wordt de woning grondig gekeurd door een bouwkundig bureau dat een uitgebreid rapport opstelt, waarin de staat van de woning nauwkeurig wordt beschreven.
 • Professionele onderhandelingen
  Uiteraard voert Tysma Makelaardij de onderhandelingen voor u uit. Dankzij onze ervaring realiseren wij voor u de laagste prijs met de beste voorwaarden (opleverdatum, roerende zaken, enzovoort).
 • Begeleiding bij notaris en oplevering
  U wordt begeleidt bij de oplevering van de woning. Hierbij controleren wij of de woning in dezelfde staat is achtergelaten als op het moment van de totstandkoming van de koop. Tevens gaan wij met u mee naar de notaris.
 • Vragen achteraf
  Eenmaal gesetteld in uw woning en iets nog onduidelijk? Ook voor vragen achteraf kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag. Kortom: Tysma Makelaardij biedt zekerheid bij de koop van uw droomhuis.
Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met ons op.

 
 © Tysma Makelaardij 2018
 by SiteWork