Tysma Makelaardij
Hoge Hondstraat 113   •   7413 CE Deventer   •   Telefoon 0570 - 623140
 
test Nieuws via Twitter

Nieuwbouw
Stadsplan Deventer

meer info >

Recent verkocht
Verkoop

Huis verkopen?

U wilt u woning verkopen? Dan bent u bij Tysma Makelaardij aan het juiste adres. Wij bieden u een compleet zicht op de woningmarkt van de regio Deventer. Vanuit onze vestiging in Deventer bemiddelt Tysma Makelaardij in de verkoop van alle soorten woningen: van appartement tot villa, van recreatiewoning tot woonboerderij en van twee onder een kap woning tot pakhuis. Niets is ons vreemd.

Kortom, wij zijn zeer breed georiënteerd. In iedere prijsklasse kunt u bij ons terecht voor een professionele aanpak en een perfecte doelgroepbenadering. Wat kunt u van Tysma Makelaardij verwachten?

 • Doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie
  Wij gaan hiervoor als volgt te werk:
  Een intakegesprek bij u thuis. Gedetailleerd bekijken wij uw woning en geven een reële waardeschatting.

  Samen met u bepalen we de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

  Advisering om alles eruit te halen wat erin zit. Hierbij moet u denken aan inrichting van de woning, advies over kleurstellingen, nog even het uitgestelde schilderwerk verrichten of een complete woningstyling. Desgewenst zijn al deze diensten uit te besteden aan de bedrijven die met ons samenwerken.

  Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor hebben we korte communicatielijnen. Niet alleen de makelaar is met de verkoop van uw woonhuis bezig, maar ons gehele team. Door onze uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de met u besproken uitgekiende verkoopstrategie, realiseren wij de beste prijs voor uw kostbare bezit.

 • Inzet van een krachtig en breed netwerk
  Tysma Makelaardij zet haar brede en krachtige netwerk in om uw woning actief in de markt te zetten. Door ons lokale en landelijke netwerk komt uw woning onder de aandacht bij een breed koperspubliek. Bovendien zijn wij aangesloten bij het landelijke vastgoednetwerk de NVM en diverse netwerkorganisaties in de regio Deventer.

 • Onderscheidende presentatie van uw woning
  Om uw woning vlot en direct bij de beoogde doelgroep onder de aandacht te brengen, beschikt Tysma Makelaardij over innoverende marketinginstrumenten die met de tijd meegaan. We maken altijd gebruik van de nieuwste snufjes op dit gebied. Van brochures en advertenties tot de presentatie op de landelijk best bezochte huizenwebsites en natuurlijk op onze eigen website. Het is de kunst om tussen de meer dan duizend woningen die in Deventer en omgeving te koop staan op te vallen. Wij verstaan die kunst. Hoe we dat doen? Dat vertellen wij u graag tijdens een vrijblijvende afspraak. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

 • Coördinatie van de bezichtiging
  De bezichtigingen van uw woonhuis kunt u volledig aan ons overlaten. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers. Zo simpel is het. Wij zijn ook aanwezig als belangstellenden meerdere keren willen kijken of als er onderzoeken (met aannemers, installateurs, gemeente, enzovoort) moeten worden uitgevoerd.

 • Professionele onderhandelingen
  Als een kijker is geïnteresseerd in uw woning en de onderhandelingen opent, begint voor veel verkopers een spannende fase. Tysma Makelaardij is uw adviseur, die zakelijk en realistisch onderhandelt. Niet alleen over de prijs, ook over de oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in nauw overleg met u.

 • Correcte afhandeling
  De koopovereenkomst schriftelijk vastleggen, de financieringstermijn bewaken, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie… U kunt de correcte afwikkeling hiervan met een gerust hart aan Tysma Makelaardij overlaten. De inhoud van de contracten nemen wij vooraf met u door, waarna u met zekerheid kunt tekenen. Wij zijn altijd aanwezig bij de overdracht bij de notaris. Onverwachte zaken kunnen we dan veelal nog ter plekke oplossen.

 • Vanzelfsprekende nazorg
  Mocht u ondanks alle zorg die wij aan de aankoop besteed hebben na de overdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u uiteraard bij het oplossen daarvan. Ook na de transactie zetten wij ons volledig voor u in. U blijft onze cliënt.

 
 © Tysma Makelaardij 2018
 by SiteWork