Tysma Makelaardij
Hoge Hondstraat 113   •   7413 CE Deventer   •   Telefoon 0570 - 623140
 
test Nieuws via Twitter

Nieuwbouw
Stadsplan Deventer

meer info >

Recent verkocht
Medewerkers

Team van Tysma MakelaardijArjen Tysma NVM Makelaar / taxateur

‘In de crisistijd voor jezelf beginnen?’ Ja, die vraag kreeg Arjen Tysma vaak te horen. ‘Juist nu’, was dan zijn antwoord. ‘Het is extra uitdagend: juist nu komt de creativiteit van de makelaar, het vakmanschap en service om de hoek kijken. Dat spreekt me aan en maakt me extra gedreven. De passie voor het vak, hierin voel ik me thuis…’

Na zijn studie Bouwkunde en Commerciële Bedrijfskunde volgde Arjen de Makelaarsopleiding. ‘De combinatie van een commercieel vak waar ik mijn bouwkundige kennis en het werken met mensen in kwijt kan, leek mij de ideale combinatie. Bouwkunst en techniek heeft mij altijd al geïnteresseerd.’ Al snel rolde hij tijdens een stage het makelaarsvak in. Na een paar weken kreeg hij een baan aangeboden bij een project waar recreatiewoningen werden verkocht. Hierna werkte hij bij een makelaarskantoor in Arnhem en was daar vijf jaar vestigingsleider. ‘Ik kreeg echter toch heimwee naar de mooie stad Deventer en besloot terug te gaan. Ook hier werkte ik vijf jaar als makelaar en vestigingsleider. Na een jarenlange wens om een eigen makelaarskantoor te beginnen, heb ik de stap genomen. Een hele goede beslissing…’


Telefoon:  06-14123486  // Email: arjen@tysma.nl
 
 


Paul Gruntjes NVM Makelaar/ taxateur

Wie is Paul Gruntjes? Paul heeft na zijn schoolopleiding meerdere jaren als inkoper gewerkt. Veel reizen hoorde daar bij. Continu van huis zijn bleek op lange termijn niet echt een succes.

Vervolgens besloot hij zestien jaar geleden de makelaarsopleiding te gaan volgen. Na twee jaar zwoegen had Paul zijn diploma en ging hij als makelaar aan de slag. Arjen was bij hetzelfde kantoor verantwoordelijk voor het werkgebied aan de oostzijde van de IJssel en Paul voor de westzijde. Paul had gevonden wat hij zocht: adviseren, regelen, onderhandelen, verkopen, aankopen. Voor Paul een ideale combinatie van werkzaamheden. Ondertussen heeft Paul ruime ervaring als makelaar van zowel bestaande woningen als nieuwbouw.
Onderhandelen is zijn passie en nog steeds geniet hij van iedere transactie en is blij met ieder huis dat hij mag verkopen. Uitgangspunt voor Paul is de opdrachtgever. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dus geen zestig opdrachtgevers die nooit iets horen, maar liever twintig die tevreden zijn.

Telefoon:  06-23794556  // Email: paul@tysma.nl
Jean Paul van Zanten / Makelaar ARMT

Telefoon:  06-39223822  // Email: jeanpaul@tysma.nl


 

Linda Tysma-Hondelink / Administratief medewerkerTelefoon:  0570 - 623140 // Email: info@tysma.nl
 


 
Violetta van de Pol / Binnendienst medewerkster

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Violetta van de Pol en ben u graag tot dienst!

Na mijn studie Notarieel Recht afgerond te hebben en werkervaring op te hebben gedaan, ben ik vanaf april 2012 op parttime basis begonnen bij dit jongste makelaarskantoor van Deventer, waar ik met veel plezier werkzaam ben. Samen met mijn collega's zien wij elke opdracht als een exclusieve uitdaging en zullen wij dan ook vol enthousiasme te werk gaan. Wij zorgen voor een prettige, vlotte en succesvolle afhandeling van ieder aankoop- of verkooptraject. Daarnaast sta ik voor u klaar voor juridisch advies.

Ik ben op maandag, dinsdagochtend en de woensdag bereikbaar.

Telefoon:  0570 - 623140  // Email: violetta@tysma.nl

 


Cindy Schreuder / Makelaars Assistent

Mijn naam is Cindy Schreuder en sinds 1 november 2014 versterk ik het enthousiaste team van Tysma Makelaardij.

Na 5 jaar ervaring op te hebben gedaan in een makelaarskantoor op de Veluwe, ben ik vol enthousiasme begonnen aan een nieuwe uitdaging in Deventer. Verhuisd naar en verliefd geworden op de stad, haar karakter en sfeer. Van maandag tot en met donderdag ben ik u graag van dienst, en op de vrijdag ben ik hard aan het werk de laatste zaken van mijn opleiding af te ronden.

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag sta ik u graag te woord.  

Telefoon:  0570 - 623140  // Email: cindy@tysma.nl

 

 
 © Tysma Makelaardij 2018
 by SiteWork