Arjen Tysma

Arjen Tysma

Functie: NVM Makelaar / taxateur

Wie is Arjen Tysma?

Het was 2010 en middenin de crisis toen Arjen Tysma de deuren van zijn kantoor opende.

‘In de crisistijd voor jezelf beginnen?’ Ja, die vraag kreeg Arjen Tysma vaak te horen. ‘Juist nu’, was dan zijn antwoord. ‘Het is extra uitdagend: juist nu komt de creativiteit van de makelaar, het vakmanschap en service om de hoek kijken. Dat spreekt me aan en maakt me extra gedreven. De passie voor het vak, hierin voel ik me thuis…’

In de huidige markt zegt hij ook weer: ‘juist nu’. Waar veel makelaars de emotie van de koper  / verkoper uit het oog verliezen en kiezen voor de “korte klap” of de weg van de minste weerstand, lopen wij net even dat streepje harder voor het optimale eindresultaat. En wij  verliezen daarbij, de tijd nemen voor zowel koper als verkoper, niet uit het oog.Na zijn studie Bouwkunde en Commerciële Bedrijfskunde volgde Arjen de Makelaarsopleiding. ‘De combinatie van een commercieel vak waar ik mijn bouwkundige kennis en het werken met mensen in kwijt kan, leek mij de ideale combinatie. Bouwkunst en techniek heeft mij altijd al geïnteresseerd.’Al snel rolde hij tijdens een stage het makelaarsvak in. Na een paar weken kreeg hij een baan aangeboden bij een project waar recreatiewoningen werden verkocht. Hierna werkte hij bij een makelaarskantoor in Arnhem en was daar vijf jaar vestigingsleider. ‘Ik kreeg echter toch heimwee naar de mooie stad Deventer en besloot terug te gaan. Ook hier werkte ik vijf jaar als makelaar en vestigingsleider. Na een jarenlange wens om een eigen makelaarskantoor te beginnen, heb ik de stap genomen. Een hele goede beslissing…’

Zijn schaarse vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin. En zijn hobby’s zijn sporten: wielrennen, mountainbiken en schaatsen.

Telefoon:  06 - 14 12 34 86
Email: arjen@tysma.nl

Jur Madern

Jur Madern

Functie: Makelaars assistent

Wie is Jur Madern?

Na mijn studie Bouwkunde, heb ik zo’n 15 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. In deze periode op Curaçao heb ik eerst voornamelijk op management niveau service gerichte werkzaamheden in een andere branche verricht . Vervolgens aansluitend op mijn studie in het vastgoed als makelaar aan de slag te gaan bij RE/MAX ABC.

Vanaf de zomer 2017 ben weer woonachtig in Nederland en werkzaam bij Tysma Makelaars. De werkwijze van dit kantoor sprak mij erg aan en ik ben dus erg blij dat ik hier aan de slag ben gegaan!
Het vastgoed heb ik altijd intrigerend gevonden, bovendien is elke opdracht uniek waardoor ik met veel werkplezier voor u klaar sta, om samen met ons leuke team het beste resultaat te behalen.
Samen met mijn vriendin heb ik in 2017 een heel mooi dochtertje mogen krijgen en zijn we erg gelukkig dat we onze toekomst in Diepenveen verder gaan opbouwen.

Hobbies: Mijn gezin, voetbal. Van heerlijk culinair eten met passende wijnen kan ik erg genieten.
Guilty pleasure: woonprogramma’s op TV.

Telefoon:  06 - 23 71 74 97
Email: jur@tysma.nl

Elise Bonte

Elise Bonte

Functie: Makelaars kandidaat

Wie is Elise Bonte?

Mijn naam is Elise Bonte en vanaf begin 2022 ben ik begonnen bij Tysma Makelaars. Vanuit mijn opleiding Vastgoed & Makelaardij op het Saxion te Enschede, koos ik ervoor mijn afstudeersstage te lopen bij Tysma. In die korte periode van 20 weken heb ik veel mogen bijleren in het vak, los van de ervaring die ik al had opgedaan.

Het makelen van woningen spreekt me aan omdat het zakelijke wereldje ook een heel persoonlijke kant bevat. Doordat ik nauw samenwerk met verschillende type mensen, is geen enkele dag hetzelfde. Na het behalen van mijn diploma ben ik officieel onderdeel geworden van het team. Hoewel ik ben geboren en getogen in Wierden, ben ik blij te mogen werken in een stad zoals Deventer!
 
In mijn vrije tijd lees ik boeken, ben ik graag bezig in de tuin en geniet ik van speciaal biertjes en lekker eten met vrienden en familie.

Telefoon:  06 - 10 41 13 69
Email: elise@tysma.nl

Linda Schuiling

Linda Schuiling

Functie: Aankoopcoördinator

Wie is Linda Schuiling?

Mijn naam is Linda Schuiling en sinds april 2017  versterk ik het team van Tysma Makelaardij als aankoopcoördinator en commercieel medewerker.

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, beschik ik over een gezonde dosis mensenkennis. Dit komt goed van pas binnen mijn functie. Persoonlijk contact staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.
Samen zoeken naar de perfecte woning voor u, is mijn missie!
Mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk aan mijn gezin en labrador Fem. Lange boswandelingen en uitwaaien op het strand horen daar zeker bij. Ook besteed ik veel tijd aan mijn grote hobby zingen en ga ik graag een hapje eten met vrienden.

Email: linda@tysma.nl

Canan Özyaprak

Canan Özyaprak

Functie: Commercieel medewerker

E-mail: canan@tysma.nl

Telefoon: 0570-623140