Arjen Tysma

Arjen Tysma

Functie: NVM Makelaar / taxateur

Wie is Arjen Tysma?

Het was 2010 en middenin de crisis toen Arjen Tysma de deuren van zijn kantoor opende.

‘In de crisistijd voor jezelf beginnen?’ Ja, die vraag kreeg Arjen Tysma vaak te horen. ‘Juist nu’, was dan zijn antwoord. ‘Het is extra uitdagend: juist nu komt de creativiteit van de makelaar, het vakmanschap en service om de hoek kijken. Dat spreekt me aan en maakt me extra gedreven. De passie voor het vak, hierin voel ik me thuis…’

In de huidige markt zegt hij ook weer: ‘juist nu’. Waar veel makelaars de emotie van de koper  / verkoper uit het oog verliezen en kiezen voor de “korte klap” of de weg van de minste weerstand, lopen wij net even dat streepje harder voor het optimale eindresultaat. En wij  verliezen daarbij, de tijd nemen voor zowel koper als verkoper, niet uit het oog.Na zijn studie Bouwkunde en Commerciële Bedrijfskunde volgde Arjen de Makelaarsopleiding. ‘De combinatie van een commercieel vak waar ik mijn bouwkundige kennis en het werken met mensen in kwijt kan, leek mij de ideale combinatie. Bouwkunst en techniek heeft mij altijd al geïnteresseerd.’Al snel rolde hij tijdens een stage het makelaarsvak in. Na een paar weken kreeg hij een baan aangeboden bij een project waar recreatiewoningen werden verkocht. Hierna werkte hij bij een makelaarskantoor in Arnhem en was daar vijf jaar vestigingsleider. ‘Ik kreeg echter toch heimwee naar de mooie stad Deventer en besloot terug te gaan. Ook hier werkte ik vijf jaar als makelaar en vestigingsleider. Na een jarenlange wens om een eigen makelaarskantoor te beginnen, heb ik de stap genomen. Een hele goede beslissing…’

Zijn schaarse vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin. En zijn hobby’s zijn sporten: wielrennen, mountainbiken en schaatsen.

Paul Gruntjes

Paul Gruntjes

Functie: NVM Makelaar/ taxateur

Paul Gruntjes NVM Makelaar/ taxateur

Wie is Paul Gruntjes? Ik heb na mijn schoolopleiding meerdere jaren als inkoper gewerkt. Veel reizen hoorde daar bij. Continu van huis zijn bleek op lange termijn niet echt een succes. 

Vervolgens besloot ik zestien jaar geleden de makelaarsopleiding te gaan volgen. Na twee jaar zwoegen had ik mijn diploma en ging ik als makelaar aan de slag. Arjen was bij hetzelfde kantoor verantwoordelijk voor het werkgebied aan de oostzijde van de IJssel en ik voor de westzijde. Ik had gevonden wat ik zocht: adviseren, regelen, onderhandelen, verkopen en aankopen. Voor mij een ideale combinatie van werkzaamheden. Ondertussen heb ik  ruime ervaring als makelaar van zowel bestaande woningen als nieuwbouw.

Onderhandelen is mijn passie en nog steeds geniet ik van iedere transactie en is blij met ieder huis dat ik mag verkopen. Uitgangspunt voor mij is de opdrachtgever. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dus geen zestig opdrachtgevers die nooit iets horen, maar liever twintig die tevreden zijn.

Telefoon:  06 2379 4556
Email: paul@tysma.nl

Jean Paul van Zanten

Jean Paul van Zanten

Functie: Makelaar ARMT

Na 12 jaar defensie en het overgrote deel daarvan van huis heb ik in 1995 gekozen voor een gezin en ben ik begonnen in de de makelaardij.

Via kantoren in Lelystad, Almere, Zutphen en Warnsveld ben ik sinds voorjaar 2015 werkzaam bij Tysma makelaardij. Ik zoek in werk en privé bewust de dingen waar ik energie van krijg: dienstverlening combineren met commerciële activiteiten en denken in kansen. Zie mijzelf als een betrokken en flexibel persoon. Mijn dagelijkse uitdaging: mensen en belangen met elkaar verbinden. In mijn vrije tijd zet ik mij graag in voor maatschappelijke projecten en vervul met trots de rol van politievrijwilliger, spaarzame tijd die overblijft maak ik graag vrij om mijn kinderen bij zijn en haar sportclub te trainen en te coachen.

Jur Madern

Jur Madern

Functie: Makelaars assistent

Na mijn studie Bouwkunde, heb ik zo’n 15 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. In deze periode op Curaçao heb ik eerst voornamelijk op management niveau service gerichte werkzaamheden in een andere branche verricht . Vervolgens aansluitend op mijn studie in het vastgoed als makelaar aan de slag te gaan bij RE/MAX ABC.

Vanaf de zomer 2017 ben weer woonachtig in Nederland en werkzaam bij Tysma Makelaars. De werkwijze van dit kantoor sprak mij erg aan en ik ben dus erg blij dat ik hier aan de slag ben gegaan!
Het vastgoed heb ik altijd intrigerend gevonden, bovendien is elke opdracht uniek waardoor ik met veel werkplezier voor u klaar sta, om samen met ons leuke team het beste resultaat te behalen.
Samen met mijn vriendin heb ik in 2017 een heel mooi dochtertje mogen krijgen en zijn we erg gelukkig dat we onze toekomst in Diepenveen verder gaan opbouwen.

Hobbies: Mijn gezin, voetbal. Van heerlijk culinair eten met passende wijnen kan ik erg genieten.
Guilty pleasure: woonprogramma’s op TV.

Violetta van de Pol

Violetta van de Pol

Functie: Binnendienst medewerkster

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Violetta van de Pol en sta graag voor uw klaar! 

Na mijn studie Notarieel Recht afgerond te hebben en werkervaring op te hebben gedaan, ben ik vanaf april 2012 op parttime basis begonnen bij het leukste makelaarskantoor van Deventer, waar ik met veel plezier werkzaam ben. Mijn werkzaamheden beginnen met name tegen de tijd dat u met de champagne in de hand aan het proosten bent omdat uw woning verkocht is. Ik maak de koopovereenkomsten op, zorg dat deze getekend en al bij de notaris terecht komen en bewaak alle randvoorwaarden. Als juridisch specialist probeer ik uw belangen zo goed mogelijk te behartigen en sta ik voor u klaar voor juridisch advies.
Samen met mijn man hebben we de 2 leukste kids ter wereld en naast mijn werk bij Tysma hebben wij een eigen paardenfokkerij en sportstal. Hier leid ik de jonge paarden op en breng ze uit op wedstrijden. 

Ik ben op maandag, dinsdagochtend en de woensdag bereikbaar.

Linda Renleo

Linda Renleo

Functie: Aankoopco÷rdinator

Mijn naam is Linda Renleo en sinds april 2017  versterk ik het team van Tysma Makelaardij als aankoopcoördinator en commercieel medewerker.

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, beschik ik over een gezonde dosis mensenkennis. Dit komt goed van pas binnen mijn functie. Persoonlijk contact staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.
Samen zoeken naar de perfecte woning voor u, is mijn missie!
Mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk aan mijn gezin en labrador Fem. Lange boswandelingen en uitwaaien op het strand horen daar zeker bij. Ook besteed ik veel tijd aan mijn grote hobby zingen en ga ik graag een hapje eten met vrienden.