Arjen Tysma

Arjen Tysma

Functie: NVM Makelaar / taxateur

Wie is Arjen Tysma?

Het was 2010 en middenin de crisis toen Arjen Tysma de deuren van zijn kantoor opende.

‘In de crisistijd voor jezelf beginnen?’ Ja, die vraag kreeg Arjen Tysma vaak te horen. ‘Juist nu’, was dan zijn antwoord. ‘Het is extra uitdagend: juist nu komt de creativiteit van de makelaar, het vakmanschap en service om de hoek kijken. Dat spreekt me aan en maakt me extra gedreven. De passie voor het vak, hierin voel ik me thuis…’

In de huidige markt zegt hij ook weer: ‘juist nu’. Waar veel makelaars de emotie van de koper  / verkoper uit het oog verliezen en kiezen voor de “korte klap” of de weg van de minste weerstand, lopen wij net even dat streepje harder voor het optimale eindresultaat. En wij  verliezen daarbij, de tijd nemen voor zowel koper als verkoper, niet uit het oog.Na zijn studie Bouwkunde en Commerciële Bedrijfskunde volgde Arjen de Makelaarsopleiding. ‘De combinatie van een commercieel vak waar ik mijn bouwkundige kennis en het werken met mensen in kwijt kan, leek mij de ideale combinatie. Bouwkunst en techniek heeft mij altijd al geïnteresseerd.’Al snel rolde hij tijdens een stage het makelaarsvak in. Na een paar weken kreeg hij een baan aangeboden bij een project waar recreatiewoningen werden verkocht. Hierna werkte hij bij een makelaarskantoor in Arnhem en was daar vijf jaar vestigingsleider. ‘Ik kreeg echter toch heimwee naar de mooie stad Deventer en besloot terug te gaan. Ook hier werkte ik vijf jaar als makelaar en vestigingsleider. Na een jarenlange wens om een eigen makelaarskantoor te beginnen, heb ik de stap genomen. Een hele goede beslissing…’

Zijn schaarse vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin. En zijn hobby’s zijn sporten: wielrennen, mountainbiken en schaatsen.

Telefoon:  06 - 14 12 34 86
Email: arjen@tysma.nl

Paul Gruntjes

Paul Gruntjes

Functie: NVM Makelaar/ taxateur

Wie is Paul Gruntjes?

Ik heb na mijn schoolopleiding meerdere jaren als inkoper gewerkt. Veel reizen hoorde daar bij. Continu van huis zijn bleek op lange termijn niet echt een succes. 

Vervolgens besloot ik zestien jaar geleden de makelaarsopleiding te gaan volgen. Na twee jaar zwoegen had ik mijn diploma en ging ik als makelaar aan de slag. Arjen was bij hetzelfde kantoor verantwoordelijk voor het werkgebied aan de oostzijde van de IJssel en ik voor de westzijde. Ik had gevonden wat ik zocht: adviseren, regelen, onderhandelen, verkopen en aankopen. Voor mij een ideale combinatie van werkzaamheden. Ondertussen heb ik  ruime ervaring als makelaar van zowel bestaande woningen als nieuwbouw.

Onderhandelen is mijn passie en nog steeds geniet ik van iedere transactie en is blij met ieder huis dat ik mag verkopen. Uitgangspunt voor mij is de opdrachtgever. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dus geen zestig opdrachtgevers die nooit iets horen, maar liever twintig die tevreden zijn.

Telefoon:  06 - 23 79 45 56
Email: paul@tysma.nl

Jur Madern

Jur Madern

Functie: Makelaars assistent

Wie is Jur Madern?

Na mijn studie Bouwkunde, heb ik zo’n 15 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. In deze periode op Curaçao heb ik eerst voornamelijk op management niveau service gerichte werkzaamheden in een andere branche verricht . Vervolgens aansluitend op mijn studie in het vastgoed als makelaar aan de slag te gaan bij RE/MAX ABC.

Vanaf de zomer 2017 ben weer woonachtig in Nederland en werkzaam bij Tysma Makelaars. De werkwijze van dit kantoor sprak mij erg aan en ik ben dus erg blij dat ik hier aan de slag ben gegaan!
Het vastgoed heb ik altijd intrigerend gevonden, bovendien is elke opdracht uniek waardoor ik met veel werkplezier voor u klaar sta, om samen met ons leuke team het beste resultaat te behalen.
Samen met mijn vriendin heb ik in 2017 een heel mooi dochtertje mogen krijgen en zijn we erg gelukkig dat we onze toekomst in Diepenveen verder gaan opbouwen.

Hobbies: Mijn gezin, voetbal. Van heerlijk culinair eten met passende wijnen kan ik erg genieten.
Guilty pleasure: woonprogramma’s op TV.

Telefoon:  06 - 23 71 74 97
Email: jur@tysma.nl

Anouk Timmerman

Anouk Timmerman

Functie: Officemanager

Wie is Anouk Timmerman?

Mijn naam is Anouk Timmerman en ik ben sinds 2016 werkzaam voor Tysma Makelaars. Ik woon in Schalkhaar en in mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriendinnen, mijn vriend en mijn familie.

In 2016 ben ik begonnen bij Tysma Makelaars als stagiaire voor mijn opleiding Managementassistente.

In mijn stageperiode heb ik veel geleerd en heb ik het zo naar mijn zin gehad, dat ik werkzaam ben gebleven op de binnendienst. Na mijn opleiding Managementassistente ben ik begonnen met een deeltijd opleiding Officemanagement  en werk ik daarnaast als Officemanager bij Tysma Makelaars.

Ik ga graag een hapje eten in de stad of wat drinken op het terras met mijn vriendinnen, vriend of familie. 

Telefoon: 0570 - 62 31 40
Email: anouk@tysma.nl

Linda Schuiling

Linda Schuiling

Functie: Aankoopco÷rdinator

Wie is Linda Schuiling?

Mijn naam is Linda Schuiling en sinds april 2017  versterk ik het team van Tysma Makelaardij als aankoopcoördinator en commercieel medewerker.

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, beschik ik over een gezonde dosis mensenkennis. Dit komt goed van pas binnen mijn functie. Persoonlijk contact staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.
Samen zoeken naar de perfecte woning voor u, is mijn missie!
Mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk aan mijn gezin en labrador Fem. Lange boswandelingen en uitwaaien op het strand horen daar zeker bij. Ook besteed ik veel tijd aan mijn grote hobby zingen en ga ik graag een hapje eten met vrienden.

Anthara Kiemeney

Anthara Kiemeney

Functie: Binnendienst medewerker

Wie is Anthara Kiemeney?

Met veel plezier ben ik in 2020 begonnen als binnendienst medewerker bij Tysma Makelaars. Samen met mijn gezin woon ik op de Vijfhoek en in mijn vrije tijd ben ik het liefste bij mijn familie en gezin.

Ik kook en bak graag maar kan ook erg genieten van eten buiten de deur of gezellig een terrasje pakken.

Het leuke aan mijn functie vind ik het contact met klanten, het compleet maken van de verkoopdossiers en het maken van brochures. Ik kom zo veel te weten over wat er allemaal bij komt kijken. Mocht je contact met ons opnemen dan heb je grote kans dat je mij aan de lijn krijgt want dat is namelijk wat mijn voornaamste taak is bij Tysma Makelaars.

Telefoon: 0570 623140
Email: anthara@tysma.nl