Huis verkopen?

U wilt uw woning verkopen? Dan bent u bij Tysma Makelaars aan het juiste adres. Wij bieden u een compleet zicht op de woningmarkt van de regio Deventer. Tysma Makelaars bemiddelt in de verkoop van alle soorten woningen: van appartement tot villa, van recreatiewoning tot woonboerderij en van twee onder een kap woning tot pakhuis. Niets is ons vreemd.
Kortom, wij zijn zeer breed georiënteerd. In iedere prijsklasse kunt u bij ons terecht voor een professionele aanpak en een perfecte doelgroepbenadering.

Wat kunt u van Tysma Makelaars verwachten?

  • Doordachte en op maat gemaakte verkoopstrategie
  • Inzet van een krachtig en breed netwerk
  • Onderscheidende presentatie van uw woning
  • Coördinatie van de bezichtigingen
  • Professionele onderhandelingen
  • Correcte afhandeling
  • Vanzelfsprekende nazorg

Doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie

Wij gaan hiervoor als volgt te werk:

  • Een intakegesprek bij u thuis. Gedetailleerd bekijken wij uw woning en geven een reële marktconforme waardeschatting.
  • Samen met u bepalen we de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling. Het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat.
  • Advisering om alles eruit te halen wat erin zit. Hierbij moet u denken aan inrichting van de woning, advies over kleurstellingen, nog even het uitgestelde schilderwerk verrichten, of een complete woningstyling. Desgewenst zijn al deze diensten uit te besteden aan de bedrijven die met ons samenwerken. U krijgt van ons een handige lijst met al deze verkooptips.

Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor hebben we korte communicatielijnen. Niet alleen de makelaar is met de verkoop van uw woonhuis bezig, maar ons gehele team. Door onze uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de met u besproken uitgekiende verkoopstrategie, realiseren wij de beste prijs voor uw kostbare bezit.

Inzet van een krachtig en breed netwerk

Tysma Makelaars zet haar brede en krachtige netwerk in om uw woning actief in de markt te zetten. Door ons lokale en landelijke netwerk komt uw woning onder de aandacht bij een breed koperspubliek. Bovendien zijn wij aangesloten bij het landelijke vastgoednetwerk de NVM en diverse netwerkorganisaties in de regio Deventer.

Onderscheidende presentatie van uw woning

Om uw woning vlot en direct bij de beoogde doelgroep onder de aandacht te brengen, beschikt Tysma Makelaars over innoverende marketinginstrumenten die met de tijd meegaan. We maken altijd gebruik van de nieuwste snufjes op dit gebied. Van brochures en advertenties tot de presentatie op de landelijk best bezochte huizenwebsites (Funda, Jaap en Huislijn), onze eigen website en natuurlijk social media (Facebook, Instagram etc.). Het is de kunst om tussen alle woningen die in Deventer en omgeving te koop staan op te vallen. Wij verstaan die kunst. Hoe we dat doen? Dat vertellen wij u graag tijdens een vrijblijvende afspraak. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Coördinatie van de bezichtigingen

Wij hebben de potentiële koper(s) gevonden, een spannend moment voor u…
De bezichtigingen van uw woning kunt u volledig aan ons overlaten. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers. Zo simpel is het. Wij zijn ook aanwezig als belangstellenden meerdere keren willen kijken of als er onderzoeken (met aannemers, installateurs, gemeente, enzovoort) moeten worden uitgevoerd.

Professionele onderhandelingen

Als een kijker geïnteresseerd is in uw woning en de onderhandelingen opent, begint voor veel verkopers een nog spannendere fase. Tysma Makelaars is uw adviseur, die zakelijk en realistisch onderhandelt. Niet alleen over de prijs, ook over de oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in nauw overleg met u.

Correcte afhandeling

De deal is rond en de mondelinge afspraken worden schriftelijk vastgelegd in de koopovereenkomst.
Daarna bewaken wij de financieringstermijn, regelen de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie om te kijken of de woning correct opgeleverd wordt.

U kunt de correcte afwikkeling hiervan met een gerust hart aan Tysma Makelaars overlaten. De inhoud van de contracten nemen wij vooraf met u door, waarna u met zekerheid kunt tekenen. Wij zijn altijd aanwezig bij de overdracht bij de notaris. Onverwachte zaken kunnen we dan veelal nog ter plekke oplossen.

Vanzelfsprekende nazorg

Mocht u ondanks alle zorg die wij aan de verkoop besteed hebben na de overdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u uiteraard bij het oplossen daarvan. Ook na de transactie zetten wij ons volledig voor u in. U blijft onze cliënt.