Waarom Tysma Makelaars?

Wij zijn geen alledaags standaard makelaarskantoor…

Tysma Makelaars is een eigentijds, jong en dynamisch makelaarskantoor. Een fris  kantoor met een krachtige, creatieve aanpak, hoge service, en een persoonlijke werkwijze die werkt !Wij werken met een ervaren team van 7 medewerkers dat optimaal met elkaar samenwerkt en dat houdt de communicatie lijnen kort. U kunt op ieder moment van de dag bij ons terecht. Ook na kantooruren en in de weekenden zijn wij bereikbaar. Doordat we met 3 makelaars werken hoeft een potentiële koper nooit lang te wachten totdat ze uw woning kunnen bezichtigen.

We hebben kennis van zaken en zitten al meer dan 20 jaar in het vak. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM met goede consumentenvoorwaarden, deze zijn opgesteld samen met Vereniging Eigen Huis.Tysma Makelaars werkt nauw samen met erkende hypotheekadviseurs en een assurantiekantoor. Dit zorgt er voor dat u alles onder één dak kunt onderbrengen en dat is wel zo handig. Tysma Makelaars is breed georiënteerd. U kunt in iedere prijsklasse terecht voor een professionele aanpak. Onze kracht zit hem in het onderscheiden van het concurrerende aanbod en onze werkwijze.

Wij zijn realist, beloven u geen gouden bergen die we niet na kunnen komen.

In deze tijd dat de huizen weer als warme broodjes over de toonbank lijken te gaan is het de kunst om de beste koper er voor u uit te halen, waarbij het belangrijk is om de klant niet uit het oog te verliezen. Wij besteden dan ook net even die extra aandacht en tijd aan de klant voor een optimaal eindresultaat. Het is makkelijk om te kiezen voor de weg van de minste weerstand en alle kijkers in hetzelfde uur door uw woning te laten lopen, maar dat is niet de werkwijze waar wij ons thuis in voelen. Stel u voor dat er 10 man tegelijk door uw slaapkamer loopt….

Bij ons krijgt iedere klant de aandacht die hij verdient. Alleen dit zorgt voor het beste eindresultaat !

We kennen de stad en de dorpen er om heen en leren graag de nieuwe bewoners kennen. Zo brengen we  op inventieve wijze vraag en aanbod bij elkaar. Niet afhankelijk zijn van alleen internet of spontane reacties van mogelijke kopers, maar actief op zoek gaan naar de kopers en alle mogelijkheden daarbij benutten. Hierbij kunnen wij telkens een beroep doen op een groot relatienetwerk wat zowel in de zakelijke als in de privé sfeer is opgebouwd. Kom gerust eens binnenlopen om met ons kennis te maken. Een heerlijke kop koffie staat voor u klaar. Ons kantoor is centraal gelegen midden in de stad, waar u de auto gratis voor de deur kunt parkeren.

Welkom Thuis bij Tysma Makelaars